larmpartnerab.se
Om

ALLT OM LARMPARTNER SÖDERTÖRN AB

FÖRETAGET

Larmpartner Södertörn AB "LPS" säljer och installerar säkerhet för företag och privatkunder. Med över 10 års erfarenhet från säkerhetsbranschen så har jag projekterat och installerat ett stort antal olika system. LPS är således ett enmansföretag så oavsett du kommer i kontakt med LPS för försäljning, service eller installation så får du alltid samma personliga kontakt.

FRAMTIDEN

Man skall aldrig säga aldrig men målsättningen är att behålla LPS som ett enmansföretag och istället för att nyanställa så samarbetar jag med andra bolag och installatörer.

HISTORIA

LPS grundades 2010 och var då ett försäljnings och installations företag för Securitas Direct som numera heter Verisure. Man sålde och installerade säkerhets lösningar för villamarknaden. Många villalarms kunder efterfrågade även kamerabevaknings lösningar utomhus. LPS antog utmaningen och kunde även leverera mindre kamerasystem för villa och små företag.

Installations verksamheten för Verisure upphörde i bolaget 2015 och sysselsatte då 8 personer.

Hösten 2021 så "nystartade" företaget med inriktning på kamerabevakning och larm för företag och privatpersoner. Våren 2022 lanserades även en webbutik med inriktning på privatkunder som vill skruva själva.


Arne Funk

Grundare & VD

+46 70 518 06 10+46 8 448 39 39

Har varit sysselsatt i säkerhetsbranschen i över 10 år.
Innan dess jobbat i en rad olika brancher med både B2B och B2C. Erfarenheten är bred och affärsförståelsen stor. Det kommer väl till pass då LPS kommer i kontakt med både företags och privat kunder.


På fritiden är båtliv och skärgården ett stort intresse.

Varumärken och samarbetspartners

Auktoriserad Partner för Dahua! Världens näst största kameratillverkare.


LPS har tillstånd av Polismyndigheten för larminstalltionsverksamhet.