larmpartnerab.se
Tjänster

LARM FÖRETAG / BOSTAD


LPS rekomenderar ett uppkopplat larm till larmcentral som kan vidtaga åtgärd oavsett på dygnet eller veckodag. Men ibland ser behovet annorlunda ut och larmet behöver bara kopplas till någon enskild person eller en grupp mobiltelefoner. Det är ditt behov som styr och LPS hjälper dig hitta lösningen för dig.

  • Uppkopplat larm avskräcker oftas tjuven mer då med skyltning med kända väktare som rycker på larm ger en större risk för upptäckt.

  • Lokalt larm som tjuter och meddelar kontaktpersoner är också avskräckande för tjuven och ger tjuven en osäkerhet.

Ge oss 30 min och 2 kvm så övervakar vi 10 000kvm

Med motorstyrda kameror och artificiell intelligens (AI) bevakas ditt område effektivt och larmcentralen sätter in rätt åtgärd direkt. Genom en kraftfull högtalare kan lamoperatören kommunicera direkt på platsen samtidigt som annan åtgärd är påväg.


LPS är återförsäljare för Mobile CCTV, besök sidan för mcctv här.

Mobil kameraövervakning

KAMERABEVAKNING


Att veta vad som händer på tomten, runt företaget eller i butiken kan ge värdefull information för den som övervakar. antingen om man vill titta live eller gå tillbaka till en viss händelse. Med dagens AI teknik kan man lätt sortera ut det som är viktigt t.e.x fordon eller personer.


Det är dina behov som styr och alla har olika behov, man kanske vill kunna titta tillbaka på händelser senaste veckorna eller få meddelande så fort något avvikande sker. Möjligheterna är oändliga men det gäller att välja rätt utrusting för dina behov och det hjälper LPS dig med.

  • Tekniken har blivit bättre och man kan idag övervaka och få perfekta bilder även i totalt mörker.

  • Filmen/bilderna sparas på hårddisk, i molnet eller varför inte både och.

  • Dessutom är det enkelt att ha tillgång till övervakningen i din mobiltelefon eller en dator. Det väljer du själv.


  • Sker övervakningen inom företagets lokaler eller inhängande område behövs normalt inget tillstånd för övervakningen. För allmänna område t.ex. en bensinstation så krävs tillstånd för att få kameraövervaka.

  • Vad vill du övervaka?

SMART ÖVERVAKNING AV DIN BRUNN


Aqvify håller koll på hur mycket vatten du har kvar i din brunn, hur snabbt den fylls på, hur mycket du använder och hur lågt grundvattnet är - allt finns i Aqvify-appen.

Du kan t.o.m. få varningar med SMS på valfri vattennivå. Du slipper oroa dig!


Koll på läget

Alltid uppkopplad! Data skickas från din brunn varje minut.


 Tillgänglig volym - Förbrukning - Grundvattennivå - Inflöde  - Nivå

  • Nu kan du få koll på din brunn, hjälp att använda den på ett hållbart sätt och slippa oroa dig.

  • Vad vet du egentligen om din brunn? När det slutar rinna i kranen är det försent. Med Aqvify får du koll din vattentillgång innan det är försent.

  • Aqvify mäter både förbrukning och tillgång så du kommer få veta när det är dags att spara på vatten Innan brunnen sinar

INSTALLATION


Produkten är inte alltid det viktigaste valet när det gäller säkerhetsprodukter utan en korrekt utförd installation är det som ger produkten möjlighet att utföra de uppgifter den är till för. Precis som när du tar bilder med din egen kamera så kan ljus, vinklar, focus och rätt sak i bild göra att ditt fotografi blir fantastiskt och dessa saker är precis lika viktigt med en övervakningskamera. Är kameran korrekt installerad och av en modell som är anpassad för ditt behov blir resultatet bättre.


Att tänka igenom bevakningsområdets förutsättningar är något LPS kan, vi tar hjälp av både vår erfarenhet och tekniska hjälpmedel för att beräkna vilken kamera som passar bäst utifrån dina förhållande. Det kan röra sig om ljuset på platsen eller vilka vinklar den skall övervaka.

Men hur skall man veta vad som passar mina behov och som fungerar i min miljö?

Man behöver tänka igenom VAD vill jag övervaka och HUR skall det fungera och VILKET resultat vill jag ha innan man köper första "bästa" kamera annars är risken stor att det inte blev som man tänkt sig.